#

Aquest dissabte 3 de desembre, al local del Consell de la Gent Gran, s’ha fet la presentació del llibre “CONSELL DE LA GENT GRAN DE PALAFRUGELL, més de 25 anys de servei”, escrit pel periodista palafrugellenc Lluís Poch.
Acabat el ja tradicional ball dels dissabtes, i amb l’aforament del local complet, ha començat l’acte.
En primer lloc s’ha fet entrega del Pin de Plata del Consell a dues persones que varen contribuir a la seva creació fa més de 25 anys; el doctor Salvi Sendra i l’Albert Girbal.
Seguidament s’ha presentat el llibre. Intervenen Tomàs Ferrer, actual President del Consell, en Josep Salvatella, el regidor que ha col·laborat estretament en la creació del llibre, en Lluis Maimí que com a Cap de Protocol de l’Ajuntament va estar present en tots els actes del Consell durant els seus anys de funcionari, i l’escriptor i periodista Lluís Poch, l’autor material del llibre. Havent excusat la seva assistència l’Alcalde Joan Vigas, en Josep Piferrer, que presidia l’Alcaldia quan es va iniciar el procés de creació del llibre, tanca el cercle que podríem dir institucional.
Unes intervencions que han servit per fer un recorregut al llarg d’aquests anys d’existència de la nostra entitat.
Des del Consell volem demanar-vos que quan compreu el llibre valoreu bé la portada. És un modest però sincer homenatge a en Rodolfo Candelaria, que malauradament ja no està entre nosaltres. Un record pel que fou amic i col·laborador del Consell de la Gent Gran de Palafrugell.
De moment el llibre només es pot comprar al local del Consell, a la plaça 11 de setembre. Per un preu molt assequible podeu tenir un regal nadalenc fet a Palafrugell, per palafrugellencs i que parla de Palafrugell i de la seva gent. Un regal força exclusiu.
Us veieu païnt l’àpat, al sofà, sense mòbil, mirant i llegint el llibre amb tota la descendència❓❓
Que la gent gran també comptem, i sabem fer coses‼️
Ajuntament de Palafrugell
Diputació de Girona
GrauOnline (Vins i Licors Grau)
Hotel Alga Calella de Palafrugell